• Bioenergetika - gyógyítás

  Az életünk önmagában maga az egészség a boldogság a szépség. Tegyünk érte!
  Mi is a Bioenergia?
  Életenergia, amely azonnal beépül az ember energetikai rendszerébe az energiaközpontjaink, csakráink segítségével.
  Az életenergiát a csakráink transzformálják le, és teszik élhetővé számunkra.
 • Symbolon jóskártya: Mester

  Crowley tarot: Mester-mágus

  A kártya által szimbolikusan megjelenített szerepszemélyiség az objektivitás törvényeit és az emberi lélekben megnyilvánuló szabályszerűségeket képviseli. Mindenképp vezető személyiségre utal. Szellemileg érett és nagy tudással rendelkezik. Okkult vezető, paranormális képességekkel rendelkezik. Az egyik legerősebb szimbolika a Crowley féle Tarot kártyában.
  Kluták Rozi
 • Lenormand jóskártya-tanfolyam

  A Lenormand - kártya a legszebb és legkülönösebb jóskártya. Francia tarot kártyának is nevezik, hiszen alkotója Lenormand kisasszony volt, Napoleon korából. Lenormand kisasszony jósolta meg Josephin császárnő halálát is, amiért majdnem kivégezték.
 • Boszorkányság a népi kultúrában

  Európában a mágia és a boszorkányság hozzátartozott a mindennapok kultúrájához és világához. A keresztény egyház azonban megteremtette az ördöggel cimboráló boszorkány figuráját, akiből az Antikrisztus követőjét, a Sátán hívét faragta. Amellett hogy manapság pont a Vatikán követelte meg, hogy az 'ördögűző' papok újra dolgozzanak, és tanítsák hivatalosan is az ,,ördögűzést'' a Vatikánban!
 • A gondolat a lényeg-kártyavetés

  A jóslás, kártya vetés módja hogy energiád és kisugárzásod összhangban legyen a tudatalattiddal. Kártyát vetni szinte mindenki meg tud tanulni. Viszont ha valaki ezzel szeretne hivatásból foglalkozni, szüksége van a látói képességre. Személyre szabott tanfolyamot tartok,s igény szerint a látói képesség kifejlesztésével. Kluták Rozi
 • Cigánykártya: általános irányelvek -tanfolyam

  ,,Mi voltunk az első nép, akiket Isten teremtett...'' a cigányság ősi nép, s velük együtt a cigány kártyavetés is. Tanfolyamot személyre szabottan tartok, s a cigánykártya az alap. Ezzel a vetőkártyával napi szintem tudjuk ellenőrizni, figyelni életünket, szeretteink tetteit, cselekedeteit. Kluták Rozi
 • Kristályok: hópehely obszidián

  Kristályok: hópehely obszidián

  A napfonatcsakrára téve a hópehely obszidián nyugtat és csillapít, valamint fogékonnyá tesz bennünket a belénk rögződött viselkedésminták felismerésére és megváltoztatására.