Katherina Rose - Jósnő

 Katherina Rose Varázslónő Paranormál JósnőA Stúdió címe: 1055 Szent István Krt. 23.
Telefon: +36 (30) 682-8596
E-mail: wizardrose11@gmail.com

Auratisztítás

Érzem és látom is az Auráját minden embernek. Ha vendégem negatív energiákkal van körülvéve, nem működik jól az élete, lelkileg “padlón” van, energetikailag is “padlón” van, depressziós, félelmei vannak, nem tud aludni, a múltjából hozott szerencsétlen eseményeket nem tud feldolgozni, elhagyta szerelme, stb... ezt mind látom az Auráján.

Az Aura olyan energia és védőrendszer ami kb. 30 cm-re körülveszi a testet, már ezzel születünk meg. Ha negatív rossz események jönnek életünkbe az Aura sérül. Ha sérült az Auránk, a negatív energiákat még könnyebben “bevonzzuk”!

Ilyen esetekben segítek, hogy megszüntetem a negatív energiákat, letisztítom az Aurát. Amint elkezdjük a folyamatot, a vendégeim már az első héten jobban vannak, kezdenek a pozitív események szabadabban beérkezni az életükbe.

A kérdőjelek is megszűnnek, mindenki határozottabb lesz, visszanyeri önbizalmát. Szellemileg, testileg és lelkileg egyensúlyba hozom Őket.

Aura tisztítás

Rontáslevétel Átoklevétel


Hasonlít az Auratisztításhoz, és mindig ezzel kezdem. Régi és Új keletű átkok és rontások lehetnek, ami sok mindentől függhet. Van aki karmikusan /előző életből/ hozza magával, van aki “anyai” ágról ami igencsak súlyos lehet, hiszen az “anyai” átok erőteljesen hat az illetőre! Rontást, Átkot csak született boszorkány-mágus vagy sámán tud levenni.

Rose Rontáslevéltel

Spirituális védelemnyújtás

Ha megtisztítom az Aurát vagy leveszem a rontást-átkot vendégemről, mindig levédem utána. “tartósítom”!

Az Auratisztítás, Rontás, Átok levétel Spirituális védelem nyújtás nélkül nem teljes!

Vendégeimmel tartjuk a Kapcsolatot, 3-4 havonta megkérem, hogy jöjjenek be és én ellenőrzöm, minden rendben-e?

Szerelmi-kötés, párkapcsolati problémák megoldása

Sokan keresnek szerelmi ügyekkel kapcsolatosan, de mindig felmérem először a helyzetet!

Van-e a két embernek köze egymáshoz, van-e köztük lelki, ill. fizikai kapcsolódás, van-e közös jövő, van-e erotikus vonzalom, házasok-e?

Miért hűtlen a férj vagy a feleség?

Miért hagyta el a párja?

Ha nyomós ok van, mindig segítek, megtanítom ügyfeleimet arra, milyen módon tarthatják meg szeretett partnereiket, feleségeiket, férjeiket, szerelmeiket.

Rose szerelmi kötés oldás

Szerelmi kötés

A szerelmi varázslatokat kérik talán a leggyakrabban tőlem. A szerelmi bűbájok iránti óriási igény a bizonyíték arra, hogy milyen fontos számunkra a párkapcsolat, és mennyire vágyunk arra, hogy szerelmesek legyünk, illetőleg szerelmesek legyenek belénk, és nem utolsó sorban legyünk nagyon vonzóak!

A szerelmi mágia ősi gyökerekkel rendelkezik. Csak hozzáértő beavatott boszorkány /mágus/ varázsló végezheti. Ha tőlem a vendégem szerelmi mágiát kér, először megvizsgálom alkalmas-e a szerelmi rituálék végrehajtásához, milyen sorsszerű kapcsolat fűzi párjához, vagy a még meg nem lévő párjához, ezután kezdődhet a varázslás. A vendégeim sokszor hónapokig bejárnak hozzám és minden fontos dolgot megtanulnak, ami a szerelmi bűbájokhoz szükséges.

A szerelem mindig szerves része volt az emberek mindennapjainak. Ezért az biztos, hogy a szerelem iránti igény összekapcsol bennünket a sok ezer évvel ezelőtt élt őseinkkel. A szerelmi varázslatokban a pozitív tettekkel érhetünk el pozitív eredményt! Ezt ne felejtsük el!

Szerelmi oldás

Sokszor előfordul, hogy két ember között már nincs semmi, sorsuk már nem köti Őket egybe, megromlott minden körülöttük, csak az egyik a másikát birtokolni szeretné, zsarolni vagy lelkileg-szellemileg bántani. Ha nyomós ok van rá, mindig segítek az ilyen kapcsolatot feloldani, és szeretettel?

Segíteni elválasztani két nem összeillő embert. Válófélben lévő vendégeim hamarabb, és zökkenőmentesen válnak el, és főleg ami a legfontosabb szeretettel engedik el a másikat!

Kateherina Rose - Paranormál jósnő

Tenyérelemzés-tenyér Jóslás

Tenyér vonalak egy életre szólnak. Ha valaki először jön hozzám mindig megnézem a tenyerét. A főbb vonalak /életvonal, szívvonal, fejvonal stb.../ nem változik, egy életre szól. A kisebb vonalkák a tenyérben viszont változhat, ahogy az illető sorsa. Amint jön egy kisebb-nagyobb sorsváltozás, a jelzett területen mutatja a tenyér. Általában évente egyszer elegendő a tenyérelemzés. A tenyérjósláshoz látnoki képesség is kell, amivel én rendelkezem. 

Tenyérelemzés

Kártyajóslás

Többféle kártyából dolgozom. Tarot a megfelelő, ha a vendégem a lelkivilágára, a sorsára és misztikus dolgokra kíváncsi. Párkapcsolati “szinasztriákat”, problémákat is a Tarot kártyával mérem fel. Ha valakinek új kapcsolata van, a Tarot kártya megmutatja, mire számíthat az új szerelemmel kapcsolatosan.

Véleményem szerint a Tarot kártyához is szükséges látnoki képesség.

Tarot kártyám sok van, Misztikus Tarot, Szex Tarot, Boszorkány Tarot, Asztrológiai Tarot, Crowley Tarot stb...


Kártyajóslás

Szerelmi Vetőkártya

Ha vendégem szerelmes vagy jó párkapcsolatban él, házas akkor ezzel a szerelmi vetőkártyával nézem meg a jövőt. Ha szeretné a vendégem, hogy jöjjön végre a “nagy Ő” akkor is a szerelmi vetővel jósolok neki.

Cigánykártya

Napi szinten használatos vetőkártya a cigánykártya. Közeljövőt, hamarosan bekövetkező eseményeket előre jelez. Bárkit megnézek a segítségével, Olyan személyeket is, akikre vendégem kíváncsi. Ahhoz hogy olyan személyeket megnézzünk, akik nincsenek jelen, szintén látnoki képesség szükséges. Nekem ez nem okoz problémát, mert a szellemi testtel foglalkozom, és nem a fizikaival. Rengeteg külföldi vendégem is van, akikkel rendszeresen tartom a kapcsolatot, ami remekül működik.

Lenormand kártya

Francia vetőkártya, ami szintén napi szinten alkalmazható, mint a cigánykártya. Lenormand kisasszony az 1700-as években élt, Napóleon fénykorában. Híres látnok és jós volt. Ö jósolta meg Napóleon bukását is. Lenormand kártya tőle maradt hátra az utókornak. Értelmezése mélyebb tudást igényel, mint a cigánykártya.

Tarot kártya

Kivételes és nehezebb eseteknél használom, ami az előző jóslatokat “kontroll” ellenőrzi. Nem dolgozom feleslegesen, jóslataim 100% ban bekövetkeznek.

Előző életek feltárása, karmavizsgálat

Az emberek 70 % a hisz a karmában /sorsban/ és az előző életekben is. Meghatározó lehet ha megismerjük a saját “utunkat” és azon vagyunk hogy karmikus terheinket megoldjuk, és tanuljunk belőlük. Előző életek feltárásához és a Karma vizsgálathoz szintén látnoki tehetség szükséges!

Üzleti, Anyagi, Siker és Pénz mágia

Szerencsét hozó varázslattal elősegítem a munkával és a pénzzel kapcsolatos dolgokat meditáltatom ügyfeleimet, és rávezetem a pozitív gondolkodásra.

Üzletek beindítása-letisztítása

Ha valaki új üzletet nyit, szeretné maximálisan beindítani és biztos anyagi forrásnak tekinti, letisztítom megfelelő varázslattal és rituáléval ezután elősegítem az anyagi javak pozitív áramlását.

Lakások-házak letisztítása, a negatív energiák megszüntetése

Ha valaki nem érzi jól magát saját otthonában, nem tud aludni, rémálmok gyötrik, szellemeket érzékel, meghalt hozzátartozói kísértik, esetleg Kopogó szellemek /poltergest/ kísértik, ijesztgetik meg szabadítom tőlük. Illetve, megtisztítom tőlük lakását, házát, irodáját.

Kluták Rozi - stúdió, gyertya

Horoszkóp készítés, csillag jóslás

Horoszkópok készítése, pontos születési órával, ami egy életre szól.

Párkapcsolati szinasztria amiből azonnal kiderül van-e karmikus kötődésünk párunkhoz vagy nem? Karma horoszkóp, amiből kiderül mit hoztunk magunkkal előző életünkből, ill. ebben az életünkben mi lesz a feladatunk. Szolár horoszkóp, ha csak arra vagyunk kíváncsiak mi lesz a közeljövőben? A horoszkópok ha elkészülnek, mindig “csillag jóslással”, és személyre szabott jellemzéssel adok át.

Szellemidézés-Spiritiszta Szeánszok

Médiális adottságokkal is rendelkezem, médium vagyok. Vendégeim kérésére megidézem számukra kedves halottaikat, őrszellemüket. Minden halandó emberek van őrszelleme! És médiumi képességemmel közvetítem üzeneteiket. Spiritiszta szeánsz alkalmával szintén feltárhatjuk az előző életeket.

Tanfolyamok

- Cigánykártya, Lenormand kártya és Tarot kártya tanfolyam, mindig személyre szabottan! Csak egy személlyel foglalkozom egyszerre. A kártyát és a hozzá illő tankönyvet is én adom. Továbbá tartok asztrológiai tanfolyamot és a Csillagjóslást

- Kivételesen jó képességgel rendelkező “boszorkány tanulóknak Mágia tanfolyam”.

- Jóslás (tenyér, kártya, tarot )
- Karma (előző élet feltárása )
- Mágiák (anyagi, pénz és siker)(mások által elrontott, szerelmi mágiák rendbetétele )
- Védelem (auratisztítás, spirituális védelemnyújtás )
- Kötések (szerelmi kötés, rontáslevétel )
- Rendbetétel (párkapcsolatok, házasságok megoldása és rendbetétele )
- Átkok (régi és új keletű átkok, rontások felismerése és megszüntetése )
- Szellemidézés (spirituális szeánszok )
- Tisztítás (lakások, üzletek megtisztítását, levédését vállalom negatív energiák megszüntetésével )
- Asztrológia (horoszkóp készítés, csillagjóslás, személyre szabottan és párkapcsolati )
- Tanfolyam (személyre szabott, egyéni tanfolyam )
- Rendezvény (rendezvényekre fellépést vállalok )
- Lakberendezés (keleti és misztikus stílusban lakberendezést vállalok )

Telefon: +36 (30) 682-8596

E-mail: wizardrose11@gmail.com

Üdvözlettel:

Katherina Rose - Szellemi vezető, Okkult mester, Varázslónő, Paranormál Jósnő - Online Jóslás

Kluták Rozi aláírása