• Horoszkóp 2016 Október - Halak

  Halak
  Jellemző Októberre: Izgalmas Hónap.
  A Halak jegyének nemcsak a hónap eleje lesz izgalmas, amikor még a saját jegyében uralkodik a szerencsét hozó Jupiter, hanem később amikor már nem számít rá történnek meglepetés szerű dolgok. Szinte megtáltosodik, iszonyú erősnek, energia dúsnak érzi majd magát. A világot akarja megváltani!
  Kedves Halak közeledik az év vége, hagyatkozz a megérzéseidre, az erő Veled Van!
 • Horoszkóp 2016 október - Vízöntő

  Vízöntő
  Jellemző október: Gyökeres fordulat.
  A Vízöntők nagy változásokat hozó hónapnak néznek elébe. Mindent elhagynak amiről azt gondolják, hogy lejárt az ideje, semmit nem ér, csak az energia megy, és idegesek lesznek tőle. Vonatkozik ez a munkára, a párkapcsolatra, de akár az eddigi otthonukra is. Vigyázz Kedves Vízöntő magadra és ne dönts túl hamar. Mindennek eljön az ideje! Fontold meg a lépéseidet!
 • Horoszkóp 2016 Október - Bak

  Bak
  Jellemző Októberre: Optimizmus.
  A Bak jegyében született emberek októberben nem fognak unatkozni, de a hónap meghozza kedvüket, és optimistábbak lesznek. Hatalmas energiával, lendülettel és elszántsággal rendelkeznek, és nem tűrik, hogy a céljaik megvalósításában akadályozzák őket. Az egyik legelszántabb, legkitartóbb zodiákus jegyek közé tartozik! Kedves Bak sok szerencsét kívánok Neked!
 • Horoszkóp 2016 Október - Nyilas

  Nyilas
  Jellemző Októberre: Bizonyítás.
  A Nyilas jegyben születettek számára nagy izgalmakat hoz az októberi hónap. Olyan változásokra kerül sor az életükben, amelyet talán nem először élnek át, és most ismét bizonyíthatnak hogy ugyanazt a hibát már nem követik el ismét, és tanultak a karma törvényéből. A legfontosabb feladatuk az lesz, hogy Önmaguk előtt hajtsanak fejet, és tiszteljék saját magukat mindenhol, és minden időben!
 • Horoszkóp 2016 Október - Skorpió

  Skorpió
  Jellemző Októberre: családi vállalkozások.
  A Skorpió is azok közé tartozik, amelyek kevésbé vesznek részt összejöveteleken, bulikon, rendezvényeken ebben a hónapban. A család és a felelősség lép érvénybe, s egészen az ősz végéig bőven lesz ideje. Kedves Skorpió tedd rendbe a  szerelmi életedet is! A magánéletedet ha megoldod, várható lesz egy igazán jó hír - amit már régóta vársz - s ez a hír igen szerencsés lesz, ami a vágyaidat megalapozza egy életre!
 • Horoszkóp 2016 Október- Mérleg

  Mérleg
  Jellemző Október: Párkapcsolati Változás.
  A Mérleg is azok közé az állatövi jegyek közé tartozik, amelyek szülötteinek életében meghatározó lesz ez év októbere. Egyrészt azért, mert jelenleg kedvező bolygóállások hatnak rájuk, főleg a Vénusz által ami a szerelem csillaga. Nagy változásokra számíthat, még ebben a hónapban előfordulhat negatív párkapcsolati fordulat is. Válás, szakítás, csalódottság. Fel a fejjel Kedves Mérleg!
 • Horoszkóp 2016 Október - Szűz

  Szűz
  Jellemző Októberre: Egy Pozitív Hónap Munka terén.
  A Szűz jegyében született embereknek a hónap első szakaszában a munkájukkal, hivatásukkal kell szembesülniük. Tanácsos meg oldaniuk az ott lévő problémákat, mivel nehezen találnak olyan munkatársat, akire jó szívvel, bizalommal át tudnának adni feladatokat. Ebben a hónapban Kedves Szűz dolgozhatsz keményen, ami Neked kedvező lesz az év hátralévő részében.
 • Horoszkóp 2016 Október - Oroszlán

  Oroszlán
  Jellemző Októberre: A Teremtő Képesség Fejlesztése.
  Az Oroszlán jegyében született emberek a hónapban azok közé tartoznak, akiknek a teremtő képesség fejlesztése és alkalmazása a legfontosabb feladatuk. Ez megnyilvánulhat család létrehozásában, gyermek születésében, vállalkozás felvirágoztatásában, vagy a cégüknél olyan ötletekkel állhatnak elő, amelynek hatására a vezetőség elgondolkodik, és tanácsukat megfogadva a vállalatot új irányba kormányozza.
 • Horoszkóp 2016 Október - Rák

  Rák
  Jellemző Októberre: Mozgalmas Október.
  A hónap kezdeti szakaszában a Rák jegyében született embereknek olyan feladatokkal kell szembesülniük, amelyeket egyáltalán nem szeretnek. Sőt bizonyos dolgokért vállalniuk kell a felelősséget,  ami nehezen megy Neked Kedves Rák! Végül nem azért teszed meg az első lépést mert a Sors kikényszeríti, hanem Önként a megérzéseidre hallgatva. S ez a legnehezebb dolog ami csak megtörténhet Veled!
 • Horoszkóp 2016 Október - Ikrek

  Ikrek
  Jellemző Októberre: Vágyakozás az állandóságra.
  Az örökmozgó Ikrek jegyében született emberekről talán nehéz elképzelni, hogy az állandóságra vágyakoznának, de az októberi hónapban olyan bolygó együttállások érik el az Ikrek állatövi jegyet, hogy sok vágyuk között szerepelni fog az állandóság iránti igény is. Sok Ikrek jegyű Nőnek és Férfinak házasság is áll ebben a hónapban. Sok szerencsét Nektek!
 • Horoszkóp 2016 október - Bika

  Bika
  Jellemző Októberre: Anyagi szerencse.
  A Bika jegyének szülöttei az októberi hónap kedvezményezettjei lesznek, hiszen az uralkodó bolygó a Vénusz, és ez a bolygó pozitívan hat a Bika jegyre! Vagyis a Bika jegy szülöttei sokkal kevésbé fogják ezt a hónapot nehéznek tartani mint egyébként szokták. A változások, átalakulások, amelyeket különben nem kedvelnek, nem viselik meg őket annyira, mint a többi események amelyek mindig váratlanul jönnek.
 • Horoszkóp 2016 október - Kos

  Kos
  Jellemző Októberre: Változatos.
  A zodiákus összes jegye közül talán a Kos jegyének lesz a legmozgalmasabb az idei év októbere.
  Nagy fordulatokat, boldog pillanatokat várhatsz, amit kellőképpen ki is használhatsz! A Jupiter bolygó az ami az anyagi javakat is fellendíti, ezért figyelj munkádra és légy szorgalmas ebben a hónapban. 
 • Szerelem a csillagokban - 2016 szeptember Rák nő

  Tartsuk meg a férfit!
  RÁK nő - KOS férfi

  Ez majdnem lehetetlen feladat..
  Ne töprengj, ha a Kos férfi csak annyit akar, hogy kísérd el őt az aznapi kalandjára.
  Ne tartsd vissza, ha menni akar, és ne legyél féltékeny, ha túl sokáig van távol.
  Keress más barátokat, akik szívesen vannak veled, ha ő elkóborol.
  Pozitívum: tetszik neked, ahogyan fejest ugrik a szerelembe

 • Szerelem a csillagokban - 2016 szeptember Ikrek nő

  Tartsd meg a férfit!
  IKREK nő - KOS férfi

  Engedjük, ő legyen a vezető, és tegyük ezt különösebb megerőltetés nélkül.
  Amikor szabadidőre vágysz, legyél diszkrét és ne beszélj róla.
  Amíg nem vágod a képébe, addig kellő teret biztosít számodra!

 • Szerelem a csillagokban - 2016 szeptember Bika nő

  Tartsd meg a férfit!
  BIKA nő - KOS férfi

  Érdemes megpróbálni egy rövid nekifutás erejéig, de nehéz ügy hosszú távon a kettőtök kapcsolata.
  A Kos szeret előhozakodni új, élménydús ötletekkel, a Bika hölgy pedig szereti véghezvinni.
  Találjátok meg a közös nevezőt és van esély a folytatásra. Ne érezd frusztrálva magad erőszakosságától, különben problémák jönnek!
 • Szerelem a csillagokban - 2016 szeptember Kos nő

  Tartsuk meg a férfit!
  KOS nő & KOS férfi

  A kapcsolaton kívül csináljunk rengeteg érdekes dolgot.
  Így sokkal boldogabb lesz az együtt töltött idő.
  Tanuljatok meg lehetőséget adni egymásnak...
  Gondolkodj, mielőtt megszólalsz, és higgadj le mielőtt olyat mondanál amit később megbánhatsz!
 • Horoszkóp, 2016 július - Halak

  Horoszkóp Július hónapra - HALAK ♓♓♓♓♓ A Halak dolga nem volt egyszerű az elmúlt időszakban és most sem lesz minden zökkenőmentes; azonban nyugtassa meg a gondolat, hogy most már tényleg jön a pozitív változás szele! Júliustól kezdve sokkal jobban fogja magát érezni, és számos élvezetes fejlemény szemtanúja lesz. Ez minden bizonnyal még nem érvényes erre a hónapra, az azonban megkönnyíti az ember dolgát, ha tudja hogy valami jó vár rá. Így kevesebbet aggódhat a jelen problémáin, és megpróbálhatja kissé kívülál...
 • Horoszkóp, 2016 július - Vízöntő

  Horoszkóp Július hónapra - VÍZÖNTŐ ♒♒♒♒♒ Jól mennek a dolgok a Vízöntők számára, hiszen továbbra is számos bolygó áll az Ikrek jegyében, ami pedig pozitív hatással van a Vízöntőkre. Egészségesnek és fittnek érzi majd magát, és több mint elegendő energiája lesz ahhoz, hogy megbirkózzon mindennel. Örömmel tölti majd el, ha társaságban lehet és szívesen beszélget bárkivel, bármiről. Ezáltal a szokásosnál is jobban is fogja igényelni a társas tevékenységeket. Szívesen tesz szert új tudásra és ezt a tudást szeretné...
 • Horoszkóp, 2016 július - Bak

  Horoszkóp Július hónapra - BAK ♑♑♑♑♑ Ez egy olyan időszak, melynek során számos kihívással kell szembenéznie. Ez élete minden területére érvényes lehet, de minden bizonnyal leginkább a kommunikációval akadnak majd gondjai. Előfordulhat, hogy vagy nagyszámú nyilvánosság előtt kell valamilyen formában megjelennie, vagy hogy felkérésre érzékeny témákról kell beszélgetnie valakivel, netán még saját érzéseiről is. Ezek nem jönnek mind természetesen, s következményük gyanánt bizonytalanul érezheti magát. Némileg ves...
 • Horoszkóp, 2016 július - Nyilas

  Horoszkóp július hónapra - NYILAS ♐♐♐♐♐ Ez egy izgalmas időszak lehet, minden Nyilas számára. Ez az a periódus, melynek során kiderül, hogy korábbi tevékenységei mennyi eredményt szültek. Ön elé teszi az élet a számlát, mely lehet kedvező, de annak egyenes ellentéte is. Az eredmény leginkább azon múlik, hogyan küzdött meg bizonyos dolgokkal a közelmúltban. Ezt különösen az emberi kapcsolatok terén érzékelheti majd. Ha korábban megsértett embereket, most visszakaphatja amit nekik adott. Ha pedig mostanság segít...
 • Horoszkóp, 2016 július - Skorpió

  Horoszkóp Július hónapra - SKORPIÓ ♏♏♏♏♏ A hónap végén jól fogja magát érezni, július első hetei azonban nem lesznek éppen ideálisak. Önmagának és másoknak is sok problémát fog okozni. Vagy elharapja a nyelvét és hagyja magát csendben emészteni olyan dolgok által melyek zavarják, vagy szókimondó lesz, ezt azonban sokan támadásnak élhetik meg. Túlságosan sok minden történik, és nehezen fogja tudni kiharcolni magának szabadidejét. Gyakran úgy érzi, hogy jó lenne egy időre remete módjára elvonulni egy távoli hely...
 • Horoszkóp, 2016 július - Mérleg

  Horoszkóp Július hónapra - MÉRLEG ♎♎♎♎♎ Amennyiben úgy érezte, hogy a június egy kellemes hónap volt, akkor a július ♎♎
  egyenesen csodás is lehet! Nyugodtnak érzi magát, és remek hangulatban van. Ez a nyugalomérzet azt is jelentheti, hogy nem csinál sokat, mert úgy érzi az a legjobb, ha egy helyben ül, s várja hogy a sok jó utolérje. Ugyanakkor ennél is nagyobb az esélye annak, hogy ennek következtében még aktívabb lesz, csupán máshogyan mint eddig. Mivel bizonyos értelemben nyugalomra lelt mo...
 • Horoszkóp, 2016 július - Szűz

  Horoszkóp Július hónapra -  SZŰZ ♍♍♍♍♍ Júniusban még mindig az Ikrek hatása alatt áll, ahol a Merkúr, a Mars és a Nap továbbra is állomásoznak. Az előző hónapban meg kellett találni a módját annak, hogy ezzel miként küzdjön meg, s ez erre a hónapra ugyancsak vonatkozik. A különbség csupán az, hogy mostanra megszokta a dolgot. Ez azt jelenti, hogy kevésbé fogják zavarni mások, és sokkal inkább képes lesz saját dolgára koncentrálni. Miközben mások kiskapukat és könnyű megoldásokat keresnek, Ön maximálisan hasznos...
 • Horoszkóp, 2016 július - Oroszlán

  Horoszkóp Július hónapra - Oroszlán ♌♌♌♌♌ A Nap megérkezett az Ikrek jegyébe és egy sokkal kedvezőbb pozíció jött létre, mint mikor még a Bika jegyében tartózkodott. Minden sokkal egyszerűbben zajlik majd, különösen, ha számításba vesszük a Ikrek jegyében álló többi bolygót, s a saját jegyében álló Vénuszt. Itt még nem ér véget a lista, a Jupiter szintén az Oroszlán jegyében áll. Ez csupán egyszer történik meg 12 éven belül, s mindig szerencsés. Amennyiben júliusban, vagy augusztus elején született, ezt azonna...
 • Horoszkóp, 2016 Július - Rák

  Horoszkóp Július hónapra - RÁK ♋♋♋♋♋ Az elmúlt időszakban sokat erősödött; olyan emberré vált, akit számításba vesznek, s akivel számolnak. Természetesen jó érzéssel tölti el, mikor ez tudatosul Önben. Még ha szerény személyiség is és nem tulajdonít nagy jelentőséget a státuszoknak, kellemes érzés, hogy fontos az emberek számára. Ugyanakkor ez némi extra nyomással is járhat, az emberek ugyanis nagyobb elvárásokat támasztanak majd irányába. Lesznek pillanatok, mikor érezni fogja a nyomást, és azon gondolkodik m...
 • Horoszkóp, 2016 Július - Ikrek

  Horoszkóp Július hónapra - IKREK ♊♊♊♊♊ A Merkúr bolygó még mindig az Ikrek jegyében áll, ezzel azonban nincsen egyedül. A Mars szintén, s a hónap egy jelentős részére a Nap is tiszteletét teszi. Ezt a hónap során egyre inkább érzékelni fogja - már ha ez idáig nem érzékelte. Tele lesz újdonsült energiával. Érezni fogja, hogy sok mindennel képes lesz megküzdeni. Úgy érzi, hogy minden a helyére kerül, sorsa pedig egyenesen felfelé ível, ez pedig természetesen remek érzés. Nagyon is tisztában van az Önt körülvev...
 • Horoszkóp, 2016 Július - Bika

  Horoszkóp Július hónapra - BIKA ♉♉♉♉♉ A legtöbb Bika számára kedvezően alakultak a dolgok mostanság. Minden bizonnyal észrevette, hogy ez mindennel kapcsolatban igaz, kis és nagy dolgokban egyaránt. Itt - ott felcsillant a szerencse csillaga, esetleg nemrégiben találkozott élete szerelmével, vagy megtalálta álmai munkáját. Bármi legyen is, amit megtapasztalt, az csodákat művelt magabiztosságával és az életbe vetett hitével. Ebben a hónapban nagyrészt szintén kedvére próbál majd tenni az élet. A viszonylag köze...
 • Horoszkóp, 2016 Július - Kos

  Horoszkóp Július hónapra - KOS ♈♈♈♈♈ Ezúttal minden Kos egy kellemes és egyben izgalmas időszak elé nézhet. Kellemes, mivel jó viszonyt ápolhat az Önt körülvevő emberekkel, és izgalmas, mivel érdekes események és fejlemények középpontjába csöppenhet. Emellett elfoglalt is lesz, ugyanis sok emberrel lesz most kapcsolatban. Ez elsősorban saját magának köszönhető, ugyanis gyakran látogat és keres fel olyanokat, akik - mivel kíváncsiak az Ön véleményére és társaságára, - viszonozzák a látogatást. Minden kapcso...
 • Horoszkóp 2016 június Halak

  Kedves Halak
  Anyagilag egyre jobb lesz a helyzeted, de júniusban még nem éred el azt a sikert, amire már több mint egy éve vársz. Ahhoz hogy megkapd a megérdemelt jutalmadat, szükség lesz néhány munkatársad segítségére.
  Ne szégyelld azt, hogy kérned kell! Vannak olyan dolgok, amiket egyedül nem tudsz megoldani. 
  Csak fogadd el ennyi!
  Szerelmes leszel júniusban, habár a Halak emberke szinte egész évben szerelmes!
  Az igazi érzelemre viszont még várnod kell egy keveset. 
  Megkapod hamarosan mert megérdemled!
 • Horoszkóp 2016 június Vízöntő

  Kedves Vízöntő
  Feszültség van közted és a legjobb barátod között már jó ideje.
  A békülés rajtad áll! Júniusban a hónap első felében lesz alkalmad megbeszélni vele a történteket.
  Ne halaszd tovább, ha nyugodt lelkiismeretet szeretnél.
  Üzleti dolgaidat, a munkádat nem tudod félretenni. A nyaralást pihenést tanácsos a nyár vágére tervezni.
  Ezáltal anyagi, pénzügyi helyzeted fellendül, és megoldódnak a hivatalos ügyeid is.
  Érzelmekben gazdag lesz a júniusi hónap! Párod szeretne meglepetést okozni neked.
  Csodálkozni fogsz, és boldog leszel!