• Reiki - Isteni Erő Energia - Katherina Rose

  Mi is az a Reiki?
  Isteni Egyetemes az Univerzumból jövő gyógyáram.
  Test Lélek Szellem harmóniája = Egészség Boldogság Felelős vagy az életedért a boldogságodért az egészségedért, élj tudatosan!
 • A hasonló a hasonlót vonzza

  Az emberek azt állítják: sikerre vágynak, de amit valójában akarnak, az a Siker Eredménye. Nem feltétlenül áhítják azt a felelősséget, ami a siker elengedhetetlen tartozéka, és a siker árát sem szeretnék megfizetni az időt, energiát és az áldozatokat. A siker és szerencse sajnos nem véletlenül potyog az ölünkbe!
 • Szabad akarat, karmajóslás, spirituális védelem

  Bár életünk számos eseménye (előre) meg van írva a csillagokban, mindig meglesz a szabad akaratunk arra nézve, hogy enyhítsük az események hatását, vagy hogy teljesen megváltoztassuk ezeket. Az ilyen problémákat először karmajóslással, utána pedig karmatisztítással oldom meg.
 • A láthatatlan ,,életerő'' - gyógyító mágia

  A láthatatlan ,,életerő" egyensúlyban tartja az egészséget.
  Az életerő fogalmán, olyan ,,energikus struktúrát" értünk, amely minden emberben létezik, és ,,belülről" mint valami láthatatlan Erő, az összes életműködést irányítja: ennek következtében az ember addig egészséges, amíg az életerő az emberi belsőt egyensúlyban tartja.
 • Ítélkezés, negatív energiák

  Az ítélkezés az egyik leggyakoribb negatív gondolatminta egyike. ,Ne ítélj hogy meg ne ítéltess.'' A véleményünket tartsuk meg magunknak, mert ha véleményt mondunk bárkiről, akit nem ismerünk elég jól, azzal a személyiségét sértjük meg.
 • Auratisztítás, negatív energiák megszüntetése

  Problémák, negatív események vesznek körül?
  Rosszul érzed magad?
  Energia vesztesnek?
  Hívjon bizalommal, segítek!
 • Egészség és a Nap jegyek

  Minden Nap jegyhez tartozik egy - egy testrész, ami bizonyos betegségeket és a stressz okozta jellegzetes tüneteket jelezhet.
 • Eloszlató igézet-auratisztítás

  Az igézet amivel eloszlatjuk a negatív erőket energiákat, az auratisztítással és rontás levétellel érhetjük el, amit jómagam végzek a stúdiómban (2040 Budaörs Lévai utca 33 fszt.).
  Az eloszlató igézetet nem csak embereken alkalmazzuk, bár néha nagyon jólesik arról fantáziálni, hogy egy csettintéssel eltüntetjük a kellemetlenkedő alakokat.
 • A szeretethajhászok fáradságos útja-Mágia

  Ha az emberek bizonyos érzéseket keresnek, de nem jutnak kielégítő eredményre, illetve sokáig szeretet nélkül élnek, néha olyan viselkedést kezdenek tanúsítani, amelyet különösnek vagy zavartnak találhatunk.Ezen a helyzeten változtatok a negatív energiák megszüntetésével, vagy auratisztítással.
 • Kelta kővarázslat-Védelmi mágia

  A gyakori fejfájások ellen, vagy más fizikai síkon történő megbetegedés ellen, használom a Kelta kővarázslást, amit a Csakrák vizsgálatával és karbantartásával alkalmazom. Fontos hogy minden Csakránk - 7 van - nyitva legyen, és azon az életterületen azt vonzzuk be, ami nekünk a legjobb. A Csakrák szorosan össze függnek a testi - lelki egészséggel is. Ha vendégemnek testi - lelki problémái vannak, az első dolgom hogy átnézem a Csakráit. Ezután következik a gyógyítás.
 • Csakra: az erők

  Az Istenség különböző energiafajtákat áraszt ki magából. A Csakrák ( szanszkrít=kerekek) a test erőközpontjainak finomanyagrésze, emely állandóan forog, és felveszi és leadja az életenergiát a kozmoszból.
 • Az energia ereje-spirituális védelem

  A sikert előmozdító hármas számú személyes erő. Spirituális védelmet teszek azokra a vendégeimre, akik már túl vannak az auratisztításon, vagy a rontás levételen. A spirituális védelem fontos, mert ezáltal biztosítjuk azt, hogy a vendégeim problémamentesen élhetnek.
 • Depresszió-természetgyógyászat

  A mindennapi élet sűrű viszontagságai között bizony gyakran hangzik el a panasz: olyan rosszkedvű vagyok, olyan szomorú vagyok, olyan depressziós vagyok.
 • Sámán-varázsló

  A samanizmus a lélekhitnek az a változata, amely szerint vannak természetfeletti lények, akik a közönséges halandókat már születésük előtt arra választják ki, hogy emberfeletti képességű személyekké, sámánokká legyenek. Őket egy különleges útra jelölik és mágikus hatalommal ruházzák fel.
 • Harmadik szem: testhelyzet

  Van néhány pozitúra amikor a harmadik szemet használjuk - meditálunk, s még néhány fontos tényező, ami fölött gyakran átsiklik az ember, legalábbis alábecsüli, jóllehet az csaknem éppoly döntő, mint a légzés. Mindenki úgy meditál ahogy jólesik neki, ülve , állva, fekve stb
 • A korona csakra-auratisztítás

  A hetedik központ, a korona csakra a fejtetőn van, és mind között a legpompásabb,amellett a legfontosabb is, hiszen a korona csakrán keresztül fogjuk a külvilágot, s azon keresztül érzékelünk pozitív és negatív energiákat.
 • Kristályok: Nebulakő

  Négy ásvány alkotja, ezért a nebulakőről azt tartják, hogy sajátos metafizikai tulajdonságai vannak, amelyeket még csak most fedeznek fel. Igen ritka féldrágakő, amit kevesen ismernek.